
Francouzské pekařství Paul otevře svou 21. pobočku. Prodejní kiosek bude od poloviny června v provozu v pražském obchodním centru Quadrio. Plánovaná jsou i další místa prodeje.
V polovině června bude v obchodním centu Quadrio otevřena už 21. pobočka francouzského pekařství Paul. Filip Kubernat, ředitel francouzského pekařství Paul v České republice, doplňuje: „Už máme potvrzenu další skvělou lokalitu, a to v Karlíně. Měla by být v provozu na konci srpna, nebo začátkem září. Na začátek příštího roku plánujeme otevření pobočky v komplexu Masaryčka, který buduje společnost Penta Real Estate.“ Dodává, že v hledáčku jsou další lokality v Praze a v Brně. Pro tamní vlajkovou loď se ale zatím vhodný prostor hledá. Nejlepší pekařství Paul jsou podle něho na Andělu a I. P. Pavlova, které vykazují zhruba tisíc transakcí za den. Další velice úspěšné pobočky jsou na Václavském náměstí a Broadway.
Pekařství Paul aktuálně představilo novinky, které bude nabízet od května po celé léto: Pošírovaná vejce s fazolkami a slaninou, Asijský salát, Croissant ve fit variantě s vejcem a čerstvou pažitkou, Domácí chléb s pastrami a Vodu z růží a ovoce.