
V aktuálním vydání časopisu Zboží&Prodej č. 285 (9/2021) najdou čtenáři opět řadu inspirativních článků a širokou paletu informací z trhu. Která témata toto číslo ZaPmag přináší?
→ České obchody Billa vedl od roku 1993. Jaroslaw Szczypka tak zažil všechny významné změny, které se v tuzemsku přehnaly maloobchodním odvětvím. A měl také možnost pozorovat výraznou proměnu zákazníků, k níž za téměř třicet let došlo. V něčem prý ale zákazník zůstává stále stejný.
→ Zkusme si položit následující, dost důležitou otázku: Proč nově a přehledně značit nutriční hodnotu potravin nabízených v regálech obchodů? Odpověď je jednoduchá: Kvůli edukaci nakupujících s ohledem na jejich zdraví.
→ Pandemie může za to, že došlo k urychlenému propojení mnoha kamenných prodejen s on-line nakupováním či naopak. I proto obraty e-shopů v posledním roce a půl vzrostly závratným tempem. Celosvětově nyní nakupování na internetu preferuje 57 % spotřebitelů. Vítejte ve světě, kde se spotřebitelské zvyky a nároky změnily.
→ Bezkontaktní placení, samoobslužné pokladny, self-scanning či nejnověji self-scanning smartphonem. Spotřebitelé získali v krátké době celou řadu nových možností, jak za obsah v nákupním košíku zaplatit. Poslední rok výrazně zrychlil digitalizaci a automatizaci služeb poskytovaných tuzemskými firmami zákazníkům. Češi nejenže technologické novinky vítají, ale vyhlížejí i další.
→ CatScan: opět nabízíme detailní analýzy vybraných produktových kategorií. V aktuálním vydaní jsou k dispozici trendy v rámci krmiv, teplých nápojů, speciálních potravin a obalů pro domácnost. Články zahrnují také informace o prodejích, data a komentáře. Nelze opomenout ani vyhledávaný výběr novinek, které si obchodníci mohou zalistovat.
Aktuální číslo časopisu Zboží&Prodej vyšlo v obvyklém tištěném nákladu 12 500 výtisků (detailnější informace o distribuci ZaPmag najdete zde).
Ještě časopis neodebíráte? Předplatné ZaPmag si můžete zajistit zde.
Kromě exkluzivního tištěného vydání nabízíme i dvě možnosti, jak je možné přečíst si časopis v elektronické podobě on-line:
- Můžete si jej prohlížet nebo stáhnout ve formátu PDF zde.
- Můžete si jej prohlížet na stránkách www.issuu.com kliknutím na odkaz níže.